Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Καλοκαιρινή Γιορτή 2011-37ο Νηπιαγωγείο Λάρισας



Τα Νήπια και Προνήπια του 37ου Νηπιαγωγείου Λάρισας μας  ταξίδεψαν στα υπέροχα Ελληνικά Νησιά παρουσιάζοντας το μουσικοχορευτικό Σκετς Διακοπές στα Ελληνικά Νησιά στις 14-6-2011.Στη συνέχεια  μας παρουσίασαν 3 παραδοσιακούς
Χορούς (Άσπρο Τριαντάφυλλο Κρατώ ,Μενούσης και Ώπα-Ώπα νησιώτικο),στους οποίους συμμετείχαν όλα τα νήπια του τμήματος στην πλειοψηφία όλα αγόρια(13Α και 4Κ).Τα Αγόρια τα κατάφεραν θαυμάσια και ανατρέπει έρευνες του παρελθόντος που παρουσιάζουν τα αγόρια λιγότερα ικανά στο ρυθμό από τα κορίτσια  Έκλεισε η γιορτή με το Ζειμπέκικο της Ευδοκίας από τα Αγόρια.
Μετά τη γιορτή προσφέρθηκε μπουφές με παραδοσιακά φαγητά και προιόντα από τα νησιά μας που τα ετοίμασαν με μεγάλο μεράκι οι γονείς σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων.Εύχομαι τα παιδιά να θυμούνται τις όμορφες μέρες που πέρασαν στο πρώτο τους σχολείο και να προοδεύουν πάντα.


 

                                                                     
                                                             

1 σχόλιο:

  1. Είχε δίκαιο. Πολύ καλά χορεύουν και τα πιο παλιά σου παιδιά. έχουν κατακτήσει το ρυθμό κι αυτό φαίνεται όχι μόνο στα πόδια αλλά και στην κίνηση ολόκληρου του σώματός τους. Σ' ευχαριστώ που τα ανέβασες. Θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά. Καλό βράδυ. Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή